Po náraze do stromu sa vznietilo auto, vodič uhorel

13.06.2007 Kežmarok

Spišská Belá 13. júna (TASR) - Po náraze do stromu sa v noci na dnešok na ceste medzi Spišskou Belou a Slovenskou Vsou vznietilo vozidlo, v ktorom po uhasení našli zuhoľnatené pozostatky človeka.
\"Vo vozidle boli zakliesnené zuhoľnatené pozostatky jednej osoby neznámeho veku a pohlavia, \" informoval vedúci záchranár Gabriel Hanáček zo Stanice Zdravotnej záchrannej služby Emergency Medical Service v Spišskej Belej.
Horiace vozidlo našli privolaní záchranári asi štyri kilometre za Spišskou Belou. Nemohli sa k nemu priblížiť, keďže hrozilo, že auto vybuchne. Na mieste zasahovali aj kežmarskí hasiči, ktorí požiar uhasili.
Okolnosti nehody a totožnosť uhorenej osoby zisťuje polícia.

Doplnené:

Osobné auto, ktoré v noci na dnes po náraze do stromu začalo horieť na ceste medzi Spišskou Belou a Slovenskou Vsou v okrese Kežmarok, riadil 17-ročný mladík bez vodičského oprávnenia. Mladý muž uhorel v aute.
Tlačová hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová spresnila, že mladík, ktorý nehodu zavinil, na rovnom úseku cestu približne hodinu pred polnocou nezvládol na vozidle Škoda Felícia rýchlu jazdu, prešiel do protismeru, zišiel vľavo do priekopy a tam narazil do stromu. Auto sa po náraze vznietilo a mladík zostal zakliesnený na mieste vodiča. Zraneniam na mieste podľahol.
Bezprostredná príčina smrti bude známa po pitve. Auto podrobia znaleckému skúmaniu.
Na mieste zasahovali v noci záchranári zo Stanice záchrannej zdravotnej služby Emergency Medical Service zo Spišskej Belej a členovia Hasičského a záchranného zboru v Kežmarku.
 

Vyberte región